Duke rrëzuar një kafshë të vogël për një operacion, Shkodër

Pjesë e Duke rrëzuar një kafshë të vogël për një operacion, Shkodër

Renditja: 4314 (2 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Duke rrëzuar një kafshë të vogël për një operacion, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24717

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.