Klasa e 5 e një shkolle në Durrës, viti 1950

1950

Mesuesja ne mes ishte italiane e quhej Itale Koka, ndersa vajza e dyte djathtas ne rreshtin e mesit (treguar me nje pike te kuqe ne fustan) eshte Jolanda Tati, gruaja e aktorit Vangjel Heba.

Të dhëna

Përshkrimi
Mesuesja ne mes ishte italiane e quhej Itale Koka, ndersa vajza e dyte djathtas ne rreshtin e mesit (treguar me nje pike te kuqe ne fustan) eshte Jolanda Tati, gruaja e aktorit Vangjel Heba.
Data
1950
Kontribuesi
Z. Kozma Borova
Formati
.jpg
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

Position: 1327 (6 views)

“Klasa e 5 e një shkolle në Durrës, viti 1950”, 1950, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24779

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.