Ushtarë italianë, Durrës 1941

1941

Të dhëna

Data
1941
Kontribuesi
Z. Kozma Borova
Pronësia Intelektuale
Luca Zoppe
Formati
.jpg
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

Position: 1803 (2 views)

“Ushtarë italianë, Durrës 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24781

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.