Ndërtimi i Xhamisë së Madhe të Durrësit

Pjesë e Ndërtimi i Xhamisë së Madhe të Durrësit

Renditja: 4855 (1 shikime)

Aleksandër Cangonja, “Ndërtimi i Xhamisë së Madhe të Durrësit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24813

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.