Imzot Jak Sereqi, foto e Dritëshkrojës së Kol Idromenos, 1905

1905

by Kol Idromeno

Të dhëna

Data
1905
Autori/Krijuesi
Kol Idromeno
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci
Formati
.jpg
Zona
Shkodër, Albania

Grupet e materialeve

Position: 4406 (1 views)

Kol Idromeno, “Imzot Jak Sereqi, foto e Dritëshkrojës së Kol Idromenos, 1905”, 1905, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24941

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.