Murgesha në plazhin e Durrësit, viti 1932

1932

Të dhëna

Data
1932
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci
Formati
.jpg
Zona
Plazh, Durrës

Grupet e materialeve

Renditja: 1261 (8 shikime)

Komentoni

IND

Nuk jane murgesha por jane veshje te muslimaneve zona Durres-Tirane.

10 dhj 2021

Flag inappropriate

Përgjigju

Admin

Duket si veshje murgeshash. E njejta ngjyre e prerje.

11 dhj 2021

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.