Zef Hilgega 1864-1948, i fotografuar si "Kafaz" i Konsullatës Austro Hungareze në Shkodër, me kostumin popullor të Shkodres...1914/1916..

Pjesë e Zef Hilgega 1864-1948, i fotografuar si "Kafaz" i Konsullatës Austro Hungareze në Shkodër, me kostumin popullor të Shkodres...1914/1916..

Renditja: 883 (17 shikime)

“Zef Hilgega 1864-1948, i fotografuar si "Kafaz" i Konsullatës Austro Hungareze në Shkodër, me kostumin popullor të Shkodres...1914/1916..”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24979

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.