Kryeministri shqiptar Shefqet Verlaci, Ministri i Jashtëm italian Galeazzo Ciano dhe Kryetari i partisë fashiste italiane Benito Mussolini, viti 1939

Pjesë e Kryeministri shqiptar Shefqet Verlaci, Ministri i Jashtëm italian Galeazzo Ciano dhe Kryetari i partisë fashiste italiane Benito Mussolini, viti 1939

Renditja: 347 (28 shikime)

“Kryeministri shqiptar Shefqet Verlaci, Ministri i Jashtëm italian Galeazzo Ciano dhe Kryetari i partisë fashiste italiane Benito Mussolini, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24983

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.