Harta të Shkodrës, viti 1913

Pjesë e Harta të Shkodrës, viti 1913

Renditja: 140 (63 shikime)

“Harta të Shkodrës, viti 1913”, 1913, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24991

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.