Deputetët e Parlamentit të dalë nga zgjedhjet e vitit 1921, në një kartolinë të edituar, në ndihmë të Kryqit të Kuq Shqiptar

Pjesë e Deputetët e Parlamentit të dalë nga zgjedhjet e vitit 1921, në një kartolinë të edituar, në ndihmë të Kryqit të Kuq Shqiptar

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Deputetët e Parlamentit të dalë nga zgjedhjet e vitit 1921, në një kartolinë të edituar, në ndihmë të Kryqit të Kuq Shqiptar”, 1921, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25009

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.