Projekti i kafe "Kursal", Tiranë

Të dhëna

Kontribuesi
Z. Gazmend Bakiu
Pronësia Intelektuale
Arkivi personal i Gazmend Bakiu
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 2384 (3 views)

“Projekti i kafe "Kursal", Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25019

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.