Themeluesi i kirurgjisë moderne shqiptare, Dr. Federik Shiroka (Fritzi), në Stadtpark (parkun qëndror t'Vjenës), 1939.

Pjesë e Themeluesi i kirurgjisë moderne shqiptare, Dr. Federik Shiroka (Fritzi), në Stadtpark (parkun qëndror t'Vjenës), 1939.

Renditja: 1738 (9 shikime)

“Themeluesi i kirurgjisë moderne shqiptare, Dr. Federik Shiroka (Fritzi), në Stadtpark (parkun qëndror t'Vjenës), 1939.”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25027

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.