Dy ushtarë italianë pozojnë në sheshin "Liria" Durrës

Pjesë e Dy ushtarë italianë pozojnë në sheshin "Liria" Durrës

Renditja: 1074 (6 shikime)

“Dy ushtarë italianë pozojnë në sheshin "Liria" Durrës”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25032

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.