Bar "Piemonte" në Durrës

Pjesë e Bar "Piemonte" në Durrës

Renditja: 1379 (11 shikime)

“Bar "Piemonte" në Durrës”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25034

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.