Rrugë në Tiranë, viti 1938

1938

by Ronis, Willy (1910-2009)

Të dhëna

Data
1938
Autori/Krijuesi
Ronis, Willy (1910-2009)
Pronësia Intelektuale
Arkivi i Ministrisë së Kulturës së Francës
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 514 (8 views)

Ronis, Willy (1910-2009), “Rrugë në Tiranë, viti 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25042

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.