Stafi i Ministrisë së Arsimit, rreth vitit 1923 me në krye ministrin Rexhep Mitrovica

1923

Dallohen Viskë Babatasi, Sali Çeka, Pertef Pogoni, Nebil Çika, etj. Fotografuar nga Marubi.

Të dhëna

Përshkrimi
Dallohen Viskë Babatasi, Sali Çeka, Pertef Pogoni, Nebil Çika, etj. Fotografuar nga Marubi.
Data
1923
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 642 (19 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.