Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e katërt)

Pjesë e Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e katërt)

Renditja: 562 (11 shikime)

“Ç’kam kalue nga duert e mija edhe çkam pa me sytë e mij (pjesa e katërt)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25079

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.