Kisha ortodokse e Shën Spiridonit, Durrës 1916

1916

Të dhëna

Data
1916
Kontribuesi
Palotai Klára
Origjina
Arkiva Hungareze
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

Renditja: 960 (10 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.