Durrës 1918, moment nga një ceremoni mortore

1918

Të dhëna

Data
1918
Kontribuesi
Palotai Klára
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Sheshi "Liria", Durrës.

Grupet e materialeve

Position: 3093 (2 views)

“Durrës 1918, moment nga një ceremoni mortore”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25186

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.