Konti Ciano Ministër i Jashtëm italian, në Pallatin Mbretëror. Tiranë 1936

1936

Shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë), Konti Ciano Ministër i Jashtëm italian.

Të dhëna

Përshkrimi
Shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë), Konti Ciano Ministër i Jashtëm italian.
Data
1936
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 1262 (8 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.