Shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë). 1938

1938

Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu I më 27 prill 1938. Me uniformë ushtarake konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i dasmës së mbretit.

Të dhëna

Përshkrimi
Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu I më 27 prill 1938. Me uniformë ushtarake konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i dasmës së mbretit.
Data
1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 1933 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.