Mbretëresha Geraldine Apponyi veshur me kostum popullor, Tiranë 1938

1938

Të dhëna

Data
1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 125 (124 views)

“Mbretëresha Geraldine Apponyi veshur me kostum popullor, Tiranë 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25196

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.