Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu I më 27 prill 1938

1938

Shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë). Pas mbretit është konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i martesës.

Të dhëna

Përshkrimi
Shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë). Pas mbretit është konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i martesës.
Data
1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 2275 (6 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.