Konti Ciano me ushtarakë shqiptarë dhe italianë, Tiranë 1938

1938

Nga e majta është Konti Ciano, Ministri i Jashtëm italian, Gjenerali shqiptar Zef Sereqi, Adalberto di Savoia-Genova Princi i Bergamos Gjenerali Italian, Gjenerali shqiptar Xhemal Aranitasi.

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta është Konti Ciano, Ministri i Jashtëm italian, Gjenerali shqiptar Zef Sereqi, Adalberto di Savoia-Genova Princi i Bergamos Gjenerali Italian, Gjenerali shqiptar Xhemal Aranitasi.
Data
1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 2693 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.