Ministri i Jashtëm italian Konti Çiano në aeroportin e Tiranës

1938-04-27

Dy gjeneralët shqiptarë, majtas Xhemal Aranitasi, djathtas Zef Sereqi

Të dhëna

Përshkrimi
Dy gjeneralët shqiptarë, majtas Xhemal Aranitasi, djathtas Zef Sereqi
Data
27 prill 1938
Kontribuesi
Reklámélet folyóirat
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 3071 (2 views)

“Ministri i Jashtëm italian Konti Çiano në aeroportin e Tiranës”, 1938-04-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25206

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.