Të afërmit e Geraldine Apponyi në dasmën e saj me mbreti Zog

1938

Baroni Gáspár Urbán, Konti Lipótné Gyulai Édelsheim, Konti Lipót Gyulai Edelsheim, Baronesha Gáspár Urbán dhe këshilltari ligjor i familjes dr. Imre Hunyor i cili është një avokat.

Të dhëna

Përshkrimi
Baroni Gáspár Urbán, Konti Lipótné Gyulai Édelsheim, Konti Lipót Gyulai Edelsheim, Baronesha Gáspár Urbán dhe këshilltari ligjor i familjes dr. Imre Hunyor i cili është një avokat.
Data
1938
Kontribuesi
Kármentő Éva
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 1933 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.