Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu i I më 27 prill 1938

1938-04-27

Të dhëna

Data
27 prill 1938
Kontribuesi
Kármentő Éva
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 2100 (4 views)

“Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu i I më 27 prill 1938”, 1938-04-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25210

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.