Konti Çiano nën shoqërinë e gjeneralëve shqiptarë

1938

Në plan të parë nga e majta është Konti Ciano, Ministri i Jashtëm italian, gjenerali shqiptar Zef Sereqi, Adalberto di Savoia-Genova, Princi i Bergamos, Gjeneral Italian, Gjenerali shqiptar Xhemal Aranitasi.

Të dhëna

Përshkrimi
Në plan të parë nga e majta është Konti Ciano, Ministri i Jashtëm italian, gjenerali shqiptar Zef Sereqi, Adalberto di Savoia-Genova, Princi i Bergamos, Gjeneral Italian, Gjenerali shqiptar Xhemal Aranitasi.
Data
1938
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 2515 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.