Dasma e mbretit Zog, të afërmit e Geraldina Apponyi

1938-04-27

Shëtitorja Murat Toptani, Kopshti i Pallatit Mbretëror (sot Akademia e Shkencave Shqiptare) në ditën e dasmës së Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu I, 27 prill 1938

Të dhëna

Përshkrimi
Shëtitorja Murat Toptani, Kopshti i Pallatit Mbretëror (sot Akademia e Shkencave Shqiptare) në ditën e dasmës së Geraldine Apponyi dhe mbretit shqiptar Zogu I, 27 prill 1938
Data
27 prill 1938
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 4423 (1 views)

“Dasma e mbretit Zog, të afërmit e Geraldina Apponyi”, 1938-04-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25214

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.