Në kopështin e shtëpisë së Xhelal Zogut, vëllait të Mbretit Ahmet Zogu

1938

Në të majtë është një nga motrat e mbretit shqiptar Zogu I, në mes Konti Antal Lajos Apponyi dhe Geraldine Apponyi

Të dhëna

Përshkrimi
Në të majtë është një nga motrat e mbretit shqiptar Zogu I, në mes Konti Antal Lajos Apponyi dhe Geraldine Apponyi
Data
1938
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 3309 (3 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.