Geraldina Apponyi dhe gazetarët e huaj në prag të martesës së saj me mbretin Ahmet Zogu

1938

Gazetarët e mediave të huaja të lajmeve të filmit fotografojnë Geraldine Apponyi, e ndjekur nga konti Antal Lajos Apponyi, një nga motrat e mbretit shqiptar Zogu në të majtë.

Të dhëna

Përshkrimi
Gazetarët e mediave të huaja të lajmeve të filmit fotografojnë Geraldine Apponyi, e ndjekur nga konti Antal Lajos Apponyi, një nga motrat e mbretit shqiptar Zogu në të majtë.
Data
1938
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 2515 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.