Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit Zogu I më 27 prill 1938

I veshur me uniformë ushtarake Konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i dasmës së mbretit.

Të dhëna

Përshkrimi
I veshur me uniformë ushtarake Konti Ciano, ministri i Jashtëm italian, dëshmitari i dasmës së mbretit.
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Arkiva Hungareze
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Ish shëtitorja Murat Toptani, Pallati Mbretëror (sot Akademia e Shkencave e Shqipërisë).Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 1870 (4 views)

“Dasma e Geraldine Apponyi dhe mbretit Zogu I më 27 prill 1938”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25226

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.