Sheshi Skenderbej , në qendër Xhamisa e Ethem Bej, pas saj kulla e sahatit.

1939

Të dhëna

Data
1939
Kontribuesi
Bojár Sándor
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Sheshi "Skëndërbej", Tiranë

Grupet e materialeve

Renditja: 1093 (9 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.