Vila e Xhelal Zogut, Tiranë 1939

Pjesë e Vila e Xhelal Zogut, Tiranë 1939

Renditja: 1549 (10 shikime)

“Vila e Xhelal Zogut, Tiranë 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25230

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.