Sheshi Skënderbej , Bashkia. Tiranë 1963

1963

Të dhëna

Data
1963
Kontribuesi
MZSL/Ofner Károly
Origjina
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike. Vendosni emrin e dhuruesit dhe burimin nëse do e përdorni.
Formati
.jpg
Gjuha
Hungarisht
Zona
Sheshi "Skëndërbej", Tiranë

Grupet e materialeve

Position: 1911 (4 views)

“Sheshi Skënderbej , Bashkia. Tiranë 1963”, 1963, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25232

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.