Dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.

Pjesë e Dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.

Renditja: 718 (18 shikime)

“Dokumenti i caktimit të delegatëve të Elbasanit për në Kuvendin e Vlorës 1912, nga populli dhe paria e zonës.”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25244

Komentoni

Anonim

Tek ky dokument i shkruar ne shqip eshte edhe emri Taqi Buda

18 pri 2022

Flag inappropriate

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.