Vrojtori i Klubit "Gjuha Shqipe" Shkoder, 9 janar i vitit 1911

1911

Foto e "Marubit", ruajtur ne Arkivin e familjes se Lazer Gurakuqit.

Të dhëna

Përshkrimi
Foto e "Marubit", ruajtur ne Arkivin e familjes se Lazer Gurakuqit.
Burimi
Arkivi i familjes se Lazer Gurakuqit
Zona
Shkodër, Albania
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Data
1911

Grupet e materialeve

Position: 1870 (4 views)

“Vrojtori i Klubit "Gjuha Shqipe" Shkoder, 9 janar i vitit 1911”, 1911, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25361

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.