Anetare te Institutit te Studimeve Shqiptare ne Tirane, gjate vizites ne Manastirin Bazilian te Mezzojuso (Munxifs), Palermo, Itali viti 1940

1940

Prof. Karl Gurakuqi, Prof. Eqerem Çabej dhe anetare te Institutit te Studimeve Shqiptare ne Tirane, gjate vizites ne Manastirin Bazilian te Mezzojuso (Munxifs), Palermo, Itali, ku ndodhet Seminari Arberesh i themeluar ne shekullin XVIII. Vizita duhet te jete realizuar ne vitin 1940.

Të dhëna

Përshkrimi
Prof. Karl Gurakuqi, Prof. Eqerem Çabej dhe anetare te Institutit te Studimeve Shqiptare ne Tirane, gjate vizites ne Manastirin Bazilian te Mezzojuso (Munxifs), Palermo, Itali, ku ndodhet Seminari Arberesh i themeluar ne shekullin XVIII. Vizita duhet te jete realizuar ne vitin 1940.
Data
1940
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Pronësia Intelektuale
Arkivi personal i Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Palermo, Itali

Grupet e materialeve

Renditja: 1563 (3 shikime)

“Anetare te Institutit te Studimeve Shqiptare ne Tirane, gjate vizites ne Manastirin Bazilian te Mezzojuso (Munxifs), Palermo, Itali viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/25371

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.