Hotel Apollonia, Durrës 1980

1980

Të dhëna

Data
1980
Kontribuesi
Pino Montagna
Formati
.jpg
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

Renditja: 597 (15 shikime)

Komentoni

Luan

Eshte ne Fier, Hotel Apollonia (Turizmi)

25 mar 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.