Shkolla Unike, Tirane, viti shkollor 1929-1930, Vilhelm Gurakuqi

1930

by Foto Bali

Të dhëna

Data
1930
Autori/Krijuesi
Foto Bali
Kontribuesi
Prof. Romeo Gurakuqi
Pronësia Intelektuale
Arkivi personal i Prof. Romeo Gurakuqi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Renditja: 1622 (10 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.