Emërimi si mësuese në Përmet e Vangjeli Iljadhit, nga ministri Mirash Ivanaj

Pjesë e Emërimi si mësuese në Përmet e Vangjeli Iljadhit, nga ministri Mirash Ivanaj

Renditja: 794 (8 shikime)

“Emërimi si mësuese në Përmet e Vangjeli Iljadhit, nga ministri Mirash Ivanaj”, 1933-07-05, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25385

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.