Një nga sekuestrimet e pasurive në Elbasan, viti 1946

1946-05-31

Zonjës Sanije Biçaku në Elbasan, pa asnjë arsye, më 31.5.1946 regjimi i merrte 62.700 kuintal oriz dhe 4 kg sapun.

Të dhëna

Përshkrimi
Zonjës Sanije Biçaku në Elbasan, pa asnjë arsye, më 31.5.1946 regjimi i merrte 62.700 kuintal oriz dhe 4 kg sapun.
Zona
Elbasan, Albania
Kontribuesi
Kastriot Dervishi
Data
31 maj 1946

Grupet e materialeve

Position: 467 (21 views)

“Një nga sekuestrimet e pasurive në Elbasan, viti 1946”, 1946-05-31, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25396

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.