Klerikë katolikë pas vizitës që i bënë Mbretit Zog në rezidencën e tij

Personi afër ushtarakut është Dom Shtjefën Kurti, i pushkatuar në vitin 1971 nga regjimi komunist, i cili trupin ia përdori për eksperiment mjekësor. Fotoja besohet se është në mesin e viteve '30. Godina është sot selia e Akademisë së Shkencave

Të dhëna

Përshkrimi
Personi afër ushtarakut është Dom Shtjefën Kurti, i pushkatuar në vitin 1971 nga regjimi komunist, i cili trupin ia përdori për eksperiment mjekësor. Fotoja besohet se është në mesin e viteve '30. Godina është sot selia e Akademisë së Shkencave
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 419 (19 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.