Ministri i Financave, Shuk Gurakuqi, duke dalë nga godina e institucionit (sot godina e Ministrisë së Brendshme). Në sfond makina dhe shoqëruesit e ministrit. Foto e vitit 1942

1942

Të dhëna

Data
1942
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Position: 539 (17 views)

“Ministri i Financave, Shuk Gurakuqi, duke dalë nga godina e institucionit (sot godina e Ministrisë së Brendshme). Në sfond makina dhe shoqëruesit e ministrit. Foto e vitit 1942”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25406

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.