Shtëpia e Pashko Vasës

Pjesë e Shtëpia e Pashko Vasës

Renditja: 1164 (8 shikime)

“Shtëpia e Pashko Vasës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25422

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.