Diplomë e shkollës qytetase e Durrësit, viti 1896

Pjesë e Diplomë e shkollës qytetase e Durrësit, viti 1896

Renditja: 926 (7 shikime)

Aleksandër Cangonja, “Diplomë e shkollës qytetase e Durrësit, viti 1896”, 1896-07-31, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25424

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.