Kur Perikli Goga (i vjetri) kërkonte ndihmë për botimin e revistës "Drejtësia" !

Pjesë e Kur Perikli Goga (i vjetri) kërkonte ndihmë për botimin e revistës "Drejtësia" !

Renditja: 275 (28 shikime)

Aleksandër Cangonja, “Kur Perikli Goga (i vjetri) kërkonte ndihmë për botimin e revistës "Drejtësia" !”, 1928, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25430

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.