Ndarja e zonave elektorale në Durrës viti 1924, dhe lejimi i votimit te Kosovarëve te shpërngulur në Shqipëri

Pjesë e Ndarja e zonave elektorale në Durrës viti 1924, dhe lejimi i votimit te Kosovarëve te shpërngulur në Shqipëri

Renditja: 646 (17 shikime)

Transkiptua nga Aleksandër Cangonja, “Ndarja e zonave elektorale në Durrës viti 1924, dhe lejimi i votimit te Kosovarëve te shpërngulur në Shqipëri”, 1924-09-22, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25447

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.