Lista e shoferave të automjeteve të shërbimit publik në Elbasan, viti 1943

Pjesë e Lista e shoferave të automjeteve të shërbimit publik në Elbasan, viti 1943

Renditja: 178 (53 shikime)

Transkiptuar nga Aleksandër Cangonja, “Lista e shoferave të automjeteve të shërbimit publik në Elbasan, viti 1943”, 1943, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25450

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.