Lista e automjeteve të shërbimit publik në Durrës, viti 1943

Pjesë e Lista e automjeteve të shërbimit publik në Durrës, viti 1943

Renditja: 374 (28 shikime)

Transkiptua nga Aleksandër Cangonja, “Lista e automjeteve të shërbimit publik në Durrës, viti 1943”, 1943, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25452

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.